Skip to main content
:::
::: Home >> Case Report >> Case Detail

National Tainan Second Senior High School



Background: Our science building faces north and the labs and lab equipments are on the southern and northern sides. The poor ventilation had long been a nightmare for people staying in the building. The unpleasant smell produced on experiments was usually strong and lasting, and posed a threat to peoples health. For a better learning environment, we decided to make a change in a sustainable manner. Results: This year we were granted NT$600,000 for our sustainable campus project. Under the guidance of architect Hsu, Yu-Fu (}I), we commissioned Mei-Pang Construction (y) to carry out the ventilation improvement project. The new ventilation system provides much more refreshing air for the building. It is a big relief for our students and teachers from the suffocating smells. Furthermore, we are pleased to see such a remarkable change.
school location

Profile

  • National Tainan Second Senior High School
  • System: High school
  • Report year: 2012
  • Area: South Taiwan
  • County: Tainan