Skip to main content
:::
::: Home >> Case Report >> Case Detail

Jhongyi Elementary School



To better use our school spaces and limited resources, we decided to put the sustainable campus project into three categories, which covers eight items: Energy Recycling – energy reduction and low emission We collected rainwater from Chi-Sheng Building (至聖樓) and Ming-Lung Building (明倫樓), then reused the water for toilet flushing. Permeable Paving On the south side of Cheng Kung Well (成功井) ground, we lay out some grass paving with plastic paving grids and gravel. Insulation & ventilation We installed a ventilation duct from Chi-Sheng Building’s (至聖樓) administrative zone to its roof. As for the southern old windows on the first and second floors, we changed them into push windows and put some exterior sun blinds on them. Also, we added some shutters to Chi-Sheng Building’s (至聖樓) east and west windows.
school location

Profile

  • Jhongyi Elementary School
  • System: Elementary
  • Report year: 2012
  • Area: South Taiwan
  • County: Tainan